Ми співпрацюємо з НСЗУ

Врятуй красу. Благодійна ініціатива

Ваше обличчя постраждало від бойових дій?

Благодійний фонд «Врятуй красу» безкоштовно допоможе вам його відновити. Для цього заповнюйте анкету за QR-кодом або звертайтеся за номером 0 800 33 24 69.

 Не дайте шрамам війни забрати у вас щасливе майбутнє.

Участь у проєкті можуть брати люди, які внаслідок бойових дій з 24 лютого отримали осколкові поранення чи інші травми обличчя.

Щодня від російської агресії страждають тисячі українців. Але знищені будинки — ніщо, порівняно з травмами обличчя, які вони отримують. Опіки, осколкові поранення від вибухів, обстрілів, розривів ракет тощо — те, з чим доводиться стикатися сотням наших людей. І шрами від цього можуть залишитися на все життя. Однак, не всі мають можливість оплатити собі операції або вчасно звернутися до лікарів. У майбутньому це відбивається не лише на фізичному, але й на психологічному здоров’ї.

Сьогодні люди, які втратили свій звичний образ внаслідок війни, застрягли серед двох упереджень) «Моя зовнішність не на часі», «Пластика — це дуже дорого, я не можу собі цього дозволити». Тому ми заснували благодійний фонд «Врятуй красу», щоб їх розвіяти та показати, що повернути свою вроду можливо. Навіть якщо хтось витратив мільйони на ракети, аби її відняти.

Війна забрала і щодня продовжує забирати в українців життя, здоров’я, дім, дитинство, рідних і друзів. Але ми не дамо шрамам війни забрати в них щасливе майбутнє. Разом із пластичними хірургами України та світу наша команда допомагатиме БЕЗКОШТОВНО відновити естетику й реконструювати обличчя постраждалих українців, щоб знову запалити вогонь в їхніх очах.

Ми допомагаємо українцям та українкам, чиї обличчя постраждали від бойових дій в Україні з 24 лютого 2022 року і потребують реконструкції та естетичної пластики.

МЕХАНІЗМ ДОПОМОГИ:

1. Пацієнти заповнюють анкету на сайті.

2. «Врятуй красу» залучає лікарів-партнерів із необхідними компетенціями.

3. Ми беремо на себе всі витрати за попередні консультації та операції. За потреби допомагаємо з релокацією.

4. Після пластики фонд разом із лікарями та психологами підтримує пацієнтів під час реабілітації.

ЗАСНОВНИЦЯ ФОНДУ Євгенія Ізмайлова — українка, яка з власного досвіду знає, що таке реконструкція обличчя. У 17 років вона отримала опік щоки 3-го ступеня і 10 років займалась відновленням лиця. Євгенія витратила багато часу і зусиль, щоб знайти людей та фонди, які допомогли б їй зробити операції та вирішити цю проблему. З початку повномасштабної вона вирішила стати такою людиною й для інших українців, тому зібрала свій досвід, знання нюансів і зв’язки разом у проєкті «Врятуй красу».

Зворотній зв’язок

Тел.:  0 800 33 24 69