Ми співпрацюємо з НСЗУ

В МКПЦ привітали з народженням дитинки харків’янку Марину Деренко

 В Міському клінічному перинатальному центрі сьогодні привітали  із народженням донечки харків’янку  Марину Деренко.

Марина родом з Шахтарського району Донецької області, проте з 2006 року проживала та навчалась у  Харкові. Там і залишилась.

Харків довелось покидати 24 лютого на 25-му  тижні вагітності. Чоловік Марини наполіг, щоб дитинка народилась у безпечному місці.

Спочатку сім’я Деренко перебралась до Ужгорода, а вже потім – до Івано-Франківська.  Тут у міському перинатальному центрі Марина народила дівчинку  – Христинку.

 Жінка щиро втішилась  подарунку від МКПЦ і переконана, що усі ці речі їй знадобляться у догляді за дитинкою.

«Там такий гарний жовтенький комбінезон – буде нам на зиму. Всі речі дуже потрібні. Уже й термометром скористались. Перевіряли, чи нормальна температура в донечки»,- зазначає породілля.

Марина вдячна усім працівникам закладу, які були уважними до неї.

«Тут до мене поставились дуже добре.  Я й не очікувала. Всі за мене хвилювались на пологах . Кожного дня заходила завідувачка та акушерка. Питалися : «Як справи? Як почуваємось?». Дивляться дитину, розказують що робити, як робити. Я дуже задоволена. Є з чим порівняти. Я ж починала вести вагітність в Харкові.  Там було трошки гірше. Не така увага, як тут»,- зауважила породілля.

 У Івано-Франківську жінці добре, та все ж .. вона хоче додому у Харків. Тому мріє про те, що скоро закінчиться війна, ми переможемо і вона з сім’єю повернеться додому.  

 І ми також бажаємо Марині та донечці Христинці  мирного неба, міцного здоров’я та щирих,  добрих людей довкола.